Riktig kompetanse på rett sted er nøkkelen til suksess!

KI Bemanning ble etablert i Drammen høsten 2016. Siden oppstarten har vi hjulpet mange små og mellomstore bedrifter med rekruttering av nye nøkkelpersoner. Vi er et lokalt forankret rekrutteringsbyrå i Drammen, men hjelper også våre bedrifter med rekrutteringsprosesser rundt i hele landet.

Vi i KI Bemanning har tilsammen 30 års erfaring fra et av Norges største bemanningsbyrå og har følgelig bred kunnskap innen utvelgelse av personell til faste stillinger og vikariater.

Gjennom mange års ledererfaring og god kunnskap innen HR, er vi godt rustet til å se mennesket og bedriftens behov, for å være en nær støttespiller i nye veivalg.   

Med fokus på utvikling av bedrifter og kandidater ønsker vi å være gode rådgivere, gjennom vår kunnskap og fokus på nærhet.

Våre rådgivere

Lena Isaksen
Lena Isaksen
Daglig leder/Rådgiver
Monika Mevik Korsbøen
Monika Mevik Korsbøen
Rådgiver
Mari Andresen
Mari Andresen
Rådgiver

Vårt mål

Vi ønsker å være en god rådgiver for kunder og kandidater, gjennom vår kunnskap og fokus på nærhet. Vi har lang erfaring med utvelgelse av personell til vikariater og faste stillinger.

Les vår personvernerklæring

Nøkkelen til suksess

Medarbeiderne er bedriftens aller viktigste ressurs. Det er de som skaper grunnlaget for maksimal verdiskapning i organisasjonen. Det er derfor essensielt å satse på riktig kompetanse i en ansettelsesprosess.

Kontakt oss

Følg oss